miercuri, 23 aprilie 2008

Ganoderma Lucium


Omenirea cunoaste de mai bine de 2000 de ani efectele miraculoase ale ciupercii Ganoderma Lucidum care contine cateva sute de elemente biologic active cu efecte benefice asupra sistemului imunitar, avand consecinta directa in efectul de inhibare a tumorilor.
Ciuperca contine hidrati de carbon, albumine in proportie redusa, grasimi, alcaloizi, vitamine si saruri minerale. De asemenea contine un numar de 17 aminoacizi. Albuminele prezinta o valoare biologica mult superioara in raport cu orice alte albumine de origine vegetala, atingand valorile specifice ale albuminei de origine animala.
Prezinta efect de diminuare a consecintelor secundare a tratamentului chemoterapeutic. Are efect de scadere a presiunii arteriale si a colesterolului. Regleaza activitatea intestinala, ajutand in cadrul procesului de digestie, preintampina procesele imflamatorii.
Elementele active pot fi impartite in 3 categorii: 30% elemente solubile in apa, 65% elemente solubile organic, si 5% elemente volatile. Cele mai multe dintre bolile cronice si acute se datoreaza dezechilibrului organismului, determinat de acumularea de toxine.

Principalele proprietati ale Ganodermei Lucidum sunt:


-purificarea sangelui, eliminarea toxinelor, amplificarea puternica a functiei rinichilor, protejarea ficatului, intarirea inimii si curatarea colonului;
-scade nivelul colesterolului si grasimilor din sange;
-reduce nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului;
-impiedica degenerarea organelor, celulelor, tesuturilor;
-creste capacitatea naturala de vindecare a organsimului, ajuta organismul sa isi formeze un sistem imunitar puternic; -impiedica aparitia alergiilor;
-este un antioxidant puternic, elimina radicalii liberi; are activitate antitumorala, amelioreaza durerile provocate de cancer;
-este un bun antiinflamator;
-are efect antibronsitic.

Ganoderma Lucidum, cunoscuta mai ales sub denumirea de Ganoderma este o "ciuperca minune", ale carei proprietati vindecatoare sunt cunoscute de peste 2000 de ani. Valorificata din timpuri stravechi, mai ales de poporul chinez, apreciata pentru capacitatea sa de a elimina toxinele din organism, Ganoderma este astazi recunoscuta de lumea medicala pentru eficacitatea sa in sporirea sanatatii organismului.
Ganoderma este supranumita si "elixirul tineretii" tocmai datorita compozitiei ei in substante active, care au puterea de a purifica organismul , de a spori rezistenta la boala, de a mentine un tonus ridicat si o stare de sanatate foarte buna.
Originara din Orientul Indepartat, venerata de poporul chinez si japonez, in special de mai marii conducatori, ganoderma este intalnita in unele zone asiatice si ca ciuperca "Reishi”, "Lingzhi” sau "Mannetake”.
Miracolul lumii medicale stravechi, Ganoderma a reusit sa fie apreciata astazi de foarte multi consumatori. Se fac cercetari amanuntite asupra proprietatilor sale curative, pentru a se sti cu exactitate care este compozitia sa. Sunt descoperite noi tratamente pe baza de Ganoderma Lucidum, care sporesc vigoarea si vitalitatea organismului, iar cea mai spectaculoasa proprietate recunoscuta este cea a cresterii duratei vietii. Cert este faptul ca Ganoderma vindeca si trateaza persoanele care sufera de o serie de boli grave. Chiar daca nu s-a demonstrat stiintific rolul sau in vindecarea cancerului, se poate spune ca aceasta ciperca reuseste sa amelioreze si sa incetineasca avansarea bolii. Rolul sau de detoxifiant puternic, are ca efect intarierea sistemului imunitar, si prin urmare un raspuns mai bun al copului in fata bolii. Capacitatea de detoxifiere a Ganodermei provine din faptul ca ea este un diuretic eficient, reusind sa intensifice activitate rinichilor. Alte proprietati curative ale tratamentului cu Ganoderma ar mai fi: eficienta in sporirea tonusului intregului organism, reglarea tensiunii arteriale, impiedicarea formarii si extinderii tumorilor, reglarea nivelului de colesterol din sange, precum si a pH-ului intern, imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare.

Un comentariu:

Camel Cigarettes spunea...

I’ve recently visited your blog and may say that it is both delightful and admirable, no one could have done a better job! The pictures are indeed adorable and the content is extremely interesting. This is the case when I have a chance to call your blog charming and captivating at one time! I’ve immediately added it to my favorite links and cannot imagine a more outstanding place to spend my time at!